Retningslinjer For Personvern

€500 eller 5 BTC + 180 gratis spinn
🔒
€ 500 + 150 gratis spinn
🔒
100 % Opp Til € 100 + 100 Gratisspinn
🔒

Personvernregler – Spilleautomater24

Takk for at du sjekket ut nettstedet vårt for Spilleautomater24. Denne nettsiden tilbyr detaljer om våre personvernmetoder, samt hvordan vi håndterer din individuelle informasjon. Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du til å følge vår plan for personvernerklæring. Vi anbefaler å lese denne planen nøye.

privacyicon

Informasjon vi samler inn:

  • Personlig informasjon:

    Vi kan samle din personlige informasjon, slik som navn, e-postadresse og kontaktinformasjon når du oppretter en konto eller engasjerer deg med nettstedet vårt.

  • Ikke-personlig informasjon:

    Vi kan samle inn ikke-identifiserende informasjon, for eksempel din IP-adresse, type nettleser, og også nøyaktig hvordan du surfer på nettet, ved å bruke informasjonskapsler eller lignende innovasjoner.

Bruk informasjon:

Informasjonen vi samler inn brukes til å tilby og øke tjenestene våre, tilpasse opplevelsen din og også etablere interaksjon med deg. Vi kan bruke din personlige informasjon til å bekrefte identiteten din, utføre transaksjoner og håndtere alle typer forespørsler eller krav du har. For å analysere nettstedets ytelse, forbedre den og forbedre kundeopplevelsen, kan vi bruke ikke-personlige data.

Deling av detaljer:

Uten din autorisasjon deler vi ikke, yrker eller leier ut dine personlige opplysninger til tredjeparter. Vi kan tilby din personlige informasjon til et pålitelig tredjepartsselskap som hjelper oss med å drive nettstedet vårt og levere våre løsninger. Disse selskapene er nødvendige for å holde informasjonen din eksklusiv. Dine opplysninger kan bli avslørt hvis det er avgjørende ved forskrift eller for å ivareta våre rettigheter, sikkerhet eller andres sikkerhet.

Beskyttelse:

Vi har tiltak for å beskytte informasjonen din mot ikke-godkjent tilgjengelighet, endring, avsløring eller skade. Vær oppmerksom på at selv om vi tar viktige skritt for å beskytte informasjonen din, er det fortsatt ingen 100 % sikkerhet for sikkerhet ved overføring på nett eller digital lagring.

Informasjonskapsler og også sporingsteknologier:

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler så vel som lignende innovasjoner for å øke surfeopplevelsen din, vurdere bruken av internettsiden, og også nettinnhold for dressmaker. Hvis du deaktiverer informasjonskapsler, kan enkelte funksjoner og ytelse på nettstedet vårt være begrenset. Du kan håndtere innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren din.

Tredjeparts nettsteder:

Vær oppmerksom på at nettstedet vårt har nettlenker til tredjepartssider, og vi er unntatt fra deres personlige personvernteknikker eller materiale. Vi foreslår at du undersøker personvernreglene deres.

Personvern:

Vær oppmerksom på at vår internettside kun er for personer i lovlig gamblingalder. Vi samler ikke personopplysninger med hensikt fra personer under den lovlige alderen. Ring oss hvis du mener at vi ved et uhell har fått detaljer fra en mindreårig.

Justeringer av personvernreglene:

Vår personvernplan kan bli transformert eller oppdatert når som helst, og slike justeringer vil utvilsomt tre i kraft så snart de er publisert på vår internettside. Du bør undersøke denne planen rutinemessig for eventuelle oppdateringer.

Dine rettigheter:

Ta kontakt med oss hvis du ønsker å få tilgang til, tilegne seg eller slette informasjonen din. Du kan trene disse aktivitetene. Vi vil opprettholde informasjonen din akkurat som nødvendig for å oppnå formålene nevnt i denne planen, bortsett fra når lovgivningen tillater eller krever at vi oppbevarer den lenger.

Ta kontakt med oss:

Hvis du trenger å stille et spørsmål, dele et problem eller stille krav angående personvernerklæringen vår, vennligst kontakt oss via informasjonen som er tilgjengelig på nettstedet vårt. Når du bruker nettstedet vårt, godkjenner du vilkårene i vår personvernplan. Føl deg trygg; vi er opptatt av å ivareta personvernet ditt og beskytte din personlige informasjon.

XMas Party
Spille
Totems Of Gold
Spille
Shark’s Bay
Spille
Santa’s Jackpot
Spille
Ocean’s Treasures
Spille
Mistress Of Pyramid
Spille
Leprechaun’s Gold
Spille
HalloWin
Spille